Etterutdanning_hero

Ledig stilling som instruktør for etterutdanning YSK


TK Kurs opplever økende aktivitet og søker dyktig instruktør for etterutdanning YSK til våre lokasjoner i Nordmøre og Trøndelag. Det er også en fordel om du har kompetanse innen ADR og Sertifisert opplæring, eller er villig til å tilegne deg kunnskap innen dette.


TK Kurs er en del av Transportkompetanse Haugesund AS, og er en av Norges største leverandører av kurs og kompetanse innen transport-, logistikk- og anleggsbransjen. Transportkompetanse Haugesund AS, utgjør sammen med TK Trafikkskole AS konsernet TK Gruppen AS

TK Kurs har kurslokasjoner over hele Norge. Denne stillingen har arbeidssted i Nordmøre og Trøndelag, og vil betjene kurs hovedsakelig i Kristiansund, Sunndalsøra, Surnadal, Orkanger, Brekstad, Frøya og Trondheim. Andre lokasjoner kan også være aktuelle.

Vi ser etter en dyktig instruktør med bakgrunn fra transportbransjen, som kan instruere i etterutdanning YSK. Det er også en fordel om du har kompetanse innen ADR og Sertifisert opplæring, eller er villig til å tilegne deg kunnskap innen dette. Stillingen gir rom for faglig utvikling og muligheter for utvidede arbeidsoppgaver.

Enkelte av lokasjonene deles også med våre søsterselskaper Halaas Trafikkskole AS og YSK AS.

Vi har stolte av kompetansen til våre kollegaer, vårt sterke fagmiljø, vår inkluderende sosiale kultur og vårt samarbeid med våre søsterselskaper.

Søknadsfrist er 31. januar 2024.

Hvis du ønsker å jobbe med oss eller ønsker mer informasjon, send søknad eller forespørsel til leder Bjørn Arne Steinsland på e-post: bas@tkkurs.no, eller kontakt ham på telefon: 483 27 405

Er du interessert i å vite mer om kursene våre – eller lurer du på om en karriere hos TK Kurs kan være noe for deg? Klikk deg inn for å lese mer og se hva vi kan tilby.