Referanse_hero

Et svært forpliktende slagord gjør André (38) trygg på vegen


André Svardal har vært yrkessjåfør i 18 år og har sett mye rart i transportbransjen. Selv har han aldri følt seg utrygg. Det skal et meget fruktbart samarbeid ha mye av æren for.

innholdet er produsert av Schibsted Partnerstudio

-Vi har et stort ansvar langs veien, så det er godt at ting er på stell og at sikkerheten blir ivaretatt, sier André Svardal mens han laster bilen full av varer på den gigantiske godsterminalen på Ganddal i Sandnes.

38-åringen har vært lastebilsjåfør de siste 18 år og har tilbakelagt en haug med mil langs veien. Han er stolt yrkessjåfør for Rennesøy Trafikk, det 85 år gamle transportselskapet som har nærmere 90 biler på veiene i hele Norge.

Bedriften ble kåret til årets transportør i Norge i 2018 og arbeider etter slagordet «Tvers gjennom skikkelig». Mye av årsaken til at de klarer å leve om til det er samarbeidet de har med Transportkompetanse Haugesund AS og TK Kurs, begge selskap under TK Gruppen.

-Vi blir passet godt på av Transportkompetanse, TK Kurs og TK Gruppen. Det er mye å forholde seg til som yrkessjåfør, så det er veldig greit at vi har dem til å ivareta oss. De ringer ikke for å ta oss, men for å hjelpe oss, sier Svardal.

andre-1

Årlig på kurs hos TK Kurs

Rennesøy Trafikk har fått god hjelp av Transportkompetanse med internkontroll og skadeforebyggende arbeid. For utenom dette er flere av de 100 sjåførene hos Rennesøy Trafikk på kurs og etterutdanning i regi av TK Kurs.

-Det er viktig for oss å heve kompetansen hos yrkessjåførene. TK Kurs har kompetansen og veldig flinke folk. De kan dette, og vi vet at det blir gjennomført på en god måte, sier daglig leder Egil Torgersen.

Husk at alle yrkessjåfører er pålagt etterutdanning hvert femte år!

Trenger du eller dine ansatte kurs? Se mer informasjon om kursene og påmelding her.