Bakløfter_hero

YSK Etterutdanning utvidelse godstransport (7t)


For utvidelse 1 dag, 7 timer for gods lærer du om sikring av last og om lover og regler for godstransport.

For å delta på utvidelse til gods må du ha gyldig førerrett for klasse C/C1.

Dersom det er første gang du skal oppnå YSK for godstransport, må du ha ervervet klasse C/C1 før 10. september 2009. Har du ervervet førerretten etter denne datoen, og det er første gang du skal oppnå YSK godstransport, må du gjennomføre utvidelse 35 timer grunnutdanning for godstransport.

Man må også ha gyldig YSK for persontransport for å kunne ta utvidelsen til gods.

Velkommen til YSK Etterutdanning utvidelse Godstransport hos TK Kurs. Vi er Norges største leverandør av YSK Etterutdanning gods – og persontransport, og vi gjennomfører årlig mer enn 200 kurs rundt i hele landet. Hos oss skal du som kursdeltaker føle deg godt ivaretatt, og vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du skal få en positiv opplevelse. Gjennom kurset legger vi stor vekt på praktisk lærdom og erfaringsutveksling mellom deg og de andre kursdeltakerne.

Viktig informasjon
Husk at du må ha gyldig førerrett i perioden du tar YSK Etterutdanning. Husk at du må sjekke utløpsdatoen på ditt førerkort. Dersom dette er utgått, må du ordne dette før kursstart. Det er nemlig slik at du ikke kan delta på kurs uten gyldig førerrett.

Etterutdanningen kan kun gjennomføres av den eller de førerkortklassene du har fra før. Du må ha grunnutdanning. Dersom du har tatt førerkort for buss før 10.09.2008, eller har tatt lastebil før 10.09.2009, har du grunnutdanningskravet dekket selv om du ikke har gjennomført grunnutdanningen.

Deler av kurset består av praktiske øvelser utendørs. Vi anbefaler alle å sjekke værmelding og kle seg etter været. Du må ha med deg følgende utstyr og klær for å gjennomføre noen av de praktiske øvelsene:

 • Vernesko
 • Arbeidsklær

Språk
Kurset blir holdt på norsk, og dermed er det et krav at du som kursdeltaker forstår og gjør deg forstått i språket.

Undervisningsform
Undervisningen vil foregå i klasserom og gjennom praktiske øvelse. Dialog og elevaktivitet vil bli vektlagt. Klasserom og praktisk undervisning.

Sted
Liste med steder

Påmelding
Påmeldingsfrist er satt til én uke før kursets start. Påmelding er bindende. Dersom du av ulike grunner ikke kan møte opp på kurset, ber vi deg om å gi beskjed til oss umiddelbart.

Dersom du av ulike årsaker blir forhindret i å fullføre etterutdanningen som planlagt. Enten det gjelder sykdom eller andre omstendigheter, vil vi tilrettelegge for manglende fremmøte.

Vi gjennomfører hyppig etterutdanning i hele Norge, derfor vil vi sammen kunne finne en løsning som passer ditt behov best.

Ønsker du Yrkessjåførkurs Grunnutdanning?
Dersom du ønsker yrkessjåførkompetanse, må du først gjennomføre grunnutdanning. TK Kurs er en del av TK Gruppen, og vi tilbyr Yrkessjåfør Grunnutdanning over hele Norge. Dersom du ønsker å melde deg på grunnutdanning i nærheten av deg, får du en komplett oversikt over alle våre avdelinger og selskap her.

Kommende kurs

 • https://tkkurs-no.s3.amazonaws.com/media/Godstransport_lastebil.svg

  YSK Etterutdanning utvidelse godstransport (7t)

  Sted: Sarpsborg

  Uke/helg: Uke

  Dato: 14.08.24 - 14.08.24

  Klokkelsett: 08:00 - 16:00

  Pris: 2500

  Ledige plasser: 1

 • https://tkkurs-no.s3.amazonaws.com/media/Godstransport_lastebil.svg

  YSK Etterutdanning utvidelse godstransport (7t)

  Sted: Bergen

  Uke/helg: Uke

  Dato: 16.10.24 - 16.10.24

  Klokkelsett: 08:00 - 16:00

  Pris: 2500

  Ledige plasser: 4